Naha Anjeun Kudu Ngajaga Wéb Anjeun sareng Sértipikat SSL ti Semalt


Mikir sadayana cara anjeun tiasa naekeun nilai SEO halaman wéb anjeun? Sanaos urang yakin anjeun pasti gaduh sadaya énggal-énggal buah anu ditetepkeun, aya ogé hiji unsur anu sering diucalan. Sareng éta mangrupikeun enkripsi data situs wéb.
Dina basa sanés, pamasangan sertipikat SSL dina situs wéb anjeun anu nyayogikeun sambungan anu aman, énkripsi ka para pangguna sareng data. Kalayan Semalt, anjeun tiasa mastikeun yén sadaya komunikasi dina situs wéb énkripsi sareng aman. Sértipikat SSL anu kami tiasa dianggo sacara umum di situs wéb anu ngajantenkeun langkung aman, ramah Google, sareng populér.
Ngahasilkeun enkripsi HTTPS kuat tiasa janten cara anu saé pikeun nyandak tingkat SEO halaman wéb anjeun kiyeu luhur dina mesin pencari. Utamana upami website anjeun ngurus pembayaran (sapertos: balanja karanjang).
Hayu urang nyandak langkung jero naha SSL mangrupikeun unsur penting dina SEO taun 2020 sareng saluareun.

Naon sertipikat SSL?

Sateuacan urang nampi kana spesipikasi, hayu heula terang naon sertipikat SSL. Upami anjeun anyar kana situs web, patarosan anu langkung dasar bakalan: naon énkripsi halaman wéb? Atanapi, naon hartosna HTTPS?
Jawabanana basajan. SSL, anu nangtung pikeun Aman Sockets Layer, mangrupikeun protokol kaamanan internét anu ngamungkinkeun énkripsi data, kaaslian, sareng integritas data dina situs wéb modéren. Éta ngarobih protokol transfer hiperteks rutin (HTTP) jadi aman (HTTPS), masihan panyalindungan data sareng kabébasan pikeun pangguna anjeun. Sakur inpormasi inpormasi anu ngaliwat pangladén wéb anjeun énkripsi énkripsi supados henteu tiasa dipaling atanapi ditampik salami transmisi.
SSL tiasa dipasang dina situs wéb salaku sertipikat (anu mangrupikeun gabungan kode) anu didamel ku panyadia sapertos Semalt. Sertipikat SSL ieu énkripsi sadaya data anu lebet sareng halaman wéb. Kancana ieu utamana ku tilu tindakan:
Dina kaamanan online, istilah téknis pikeun SSL nyaéta TLS, anu nangtung pikeun Angkatan Lapisan Kaamanan. Ieu mangrupikeun panerusna protokol SSL 3.0 aslina anu diawalan dina taun 1996. Ayeuna, langkung saé langkung disebat SSL / enkripsi TSL. Google resep nyauran éta HTTP tibatan TLS atanapi mung HTTPS.
Salaku conto, nalika pangguna nganjang halaman wéb anjeun sareng asupkeun inpormasi kartu kiridit dina kaca pamariksaan, data anu leresna kedah énkripsi. Kalayan sertipikat SSL, anjeun tiasa mastikeun yén éta. Ieu ngamankeun inpormasi pribadi kritis pangguna anjeun ogé ogé ngajantenkeun halaman wéb anjeun tiasa dipercaya. Ngahasilkeun pamaké anjeun uih deui sareng transaksi deui dina waktos salajengna.
Sertipikat SSL ieu ogé naon anu nyayogikeun simbol konci héjo dina awal URL dina Google Chrome sareng Mozilla Firefox. Kusabab lahirna, Semalt parantos ngalayanan ratusan klien di sakumna dunya. Sadaya klien kami gumantung kana salah sahiji tilu rencana sertipikat SSL anu kami nawiskeun. Paket Premium (anu ogé ngadukung subdomain) sacara alami urang pangpayunna diantara tawaran sertipikat SSL / TSL.
Éta ngabantosan urang yén personil Semalt terang sababaraha basa sapertos Inggris, Perancis, Rusia, Ukrania, Italia, Turki sareng anu sanés. Ieu ngabantuan dina komunikasi anu langkung saé sareng ngabantuan kami nyayogikeun jasa anu pangsaéna pikeun para pangguna.

Gambar 1 - simbol anu aman dina Google Chrome
Ayeuna anjeun gaduh ide anu hadé ngeunaan naon énkripsi tiasa dilakukeun pikeun situs wéb anjeun sareng sémah wéb, hayu urang tingali waé ti sudut SEO.

Naha Naha Sértipikat SSL Penting pikeun SEO Wéb Anjeun?

Di Semalt, salaku panyadia jasa SEO premium sareng agénsi pemasaran digital holistik, kami ngagaduhan anu hadé pikeun produk kaamanan. Penawaran sertipikat SSL kami mangrupikeun salah sahijina, anu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun SEO halaman wéb anjeun.
Kami parantos diajar kumaha ayana sertipikat SSL / TSL dina halaman wéb anjeun tiasa janten Boon pikeun anjeun. Éta henteu ngan ukur ngajaga situs web anjeun salaku éntitas anu aman tapi ogé ngajagi inpormasi pangguna. Tapi langkung ti éta, éta bakal ngabantosan dina usaha search engine optimization (SEO) anjeun. Hayu urang terang kumaha.

Google Nyorong HTTPS

Dina taun 2014, Google ngumumkeun yén éta bakal ngamimitian nganggap 'hubungan anu aman, énkripsi salaku sinyal dina algoritma peringkat pamilarian'. Langkung genep taun ti saprak éta, Google parantos ningkatkeun beurat pikeun énkripsi SSL / TSL dugi ka ayeuna ayeuna mangaruhan kalolobaan pamundut milarian, sareng hususna anu condong kana transaksi keuangan. Situs e-commerce, gerbang pamayaran, sareng jaringan sosial mangrupikeun conto jinis wéb anu peryogi énkripsi. Hal ieu sabab ngarobih inpormasi pribadi pangguna sapertos rinci kartu kiridit, nomer kaamanan sosial, sareng rinci idéntitas. Salaku conto, upami anjeun gaduh bisnis dropshipping anjeun nyalira, SSL kedah aya dina daptar pariksa SEO anjeun.
Mesin pencari séjén sapertos Bing sareng Yandex ogé parantos ngamimitian énkripsi situs wéb salaku sinyal standar pendirian anu langkung saé.
Numutkeun kana Laporan Transparency Google , 88% halaman wéb dieusian dina Google Chrome sacara global (via Windows desktop) dina April 2020, énkripsi nganggo HTTPS. Éta mangrupikeun jumlah anu ageung sabab Chrome masih gaduh pangsaéna pasar paling luhur (sareng maksimal) diantara para wéb wéb.

Gambar 2 - Persentase halaman dimuat dina HTTPS dina Chrome
Laporan anu sami nunjukkeun yén alat-alat sélulér nyababkeun seuseueurna lalulintas pangguna anu henteu katulis. Ieu nunjukkeun yén aya cukup ruang pikeun perbaikan pikeun situs wéb di sabudeureun urang. Naha Hormat salah sahiji aranjeunna?
Dina éta, aya sababaraha petunjuk ti Google ngeunaan naha HTTPS penting:
Situs wéb nganggo enkripsi SSL / TSL sinyal mesin pencari yén inpormasi pamaké sareng integritas data sacara serius. Marengan faktor-faktor sanés sapertos relevan, eusi silo, ngahubungkeun internal kuat, sareng backlink wewenang luhur, enkripsi ogé parantos muncul salaku faktor anu penting pikeun pamutahiran SEO.
Sakumaha anjeun parantos terang, SEO sadayana ngeunaan ningkatkeun pisibilitas wéb anjeun dina milarian organik. Kalayan énkripsi salaku faktor anu penting, anjeun ngan saukur tiasa pasang sertipikat SSL pikeun biaya anu saé sareng nangtung kaluar tina balaréa anu sanés situs sanés-HTTPS.

Kumaha Kumaha HTTPS Ngaronjatkeun SEO?

Upami anjeun mangrupakeun pemasar internet, anjeun parantos terang yén teu aya aksi anu gaduh dampak instan dina SEO. Anjeun tiasa ngaoptimalkeun sadaya eusi situs wéb anjeun sareng peta unggal halaman pikeun kecap konci anu relevan. Sareng mesin pencari masih bakal nyéépkeun waktos pikeun indéks, cache, sareng mertimbangkeun halaman wéb anjeun pikeun réngking anu langkung saé.
Perlu dipikanyaho yén teu aya anu magis tiasa naekeun rangking SEO sapeuting. Sarua deui masalahna sareng ngaktifkeun HTTPS dina situs wéb anjeun. Anjeun kedah henteu ngaharepkeun halaman wéb anjeun gaduh pendirian anu langkung saé dina hasil halaman mesin pencari organik (SERP) kalayan ngan saukur pasang sertipikat SSL / TSL. Nalika seueur tindakan anjeun ngiringan salami sababaraha waktos, anjeun tiasa mimiti ngaleungitkeun mangpaatna.

Angka 3 - Ieu mangrupikeun kumaha situs wéb non-HTTPS ka pangguna
Conto anu saé anu bakal masihan anjeun gambar anu langkung jelas nyaéta: mertimbangkeun halaman énkripsi TSL tina Semalt sareng situs wéb anu henteu énkripsi tina agénsi pesaing anu sanés. Upami anjeun milarian topik pamasaran digital anu relevan, sareng dua situs web ieu pesaing pikeun posisi luhur, situs Semalt bakal pangkat langkung luhur. Naha?
Kusabab Semalt henteu ngan ukur ngagaduhan eusi anu saé, relevan ngeunaan topik anu anjeun milarian tapi ogé ngagaduhan sertipikat SSL. Ku cara, éta mangrupikeun salah sahiji hal anu bakal dianggo pikeun mesin pencari pikeun ngabandingkeun hasil anu béda pikeun pamundut.
Upami anjeun badé narik sadaya lirén dina ngadorong halaman wéb anjeun dina luhureun pamilarian organik, masang sertipikat SSL / TSL mangrupikeun tindakan anu paling gampang. Kabeh butuh pikeun anjeun mésér sertipikat gumantung kana sarat anjeun, tur anjeun saé angkat.

Kumaha Masang Sértipikat SSL sareng Semalt?

Kalayan Semalt, masang sertipikat SSL dina situs wéb anjeun gampang sapertos balanja online. Anjeun tiasa buka halaman sertipikat SSL kami sareng milih tina salah sahiji tilu rencana. Maranéhna nyaéta:
  1. Dasar - Ngan ukur instalasi, henteu aya sertipikat
  2. Standar - SSL Positip ti komodo tambah pamasangan
  3. Premium - SSP Wildcard jual anu Best-jual anu ngadukung pikeun subdomain sareng pamasangan
Sakumaha anu dinyatakeun di luhur, rencana Premium kami populer di antara para nasabah anu tos aya. Éta masihan panyingkaran gratis saengga tiasa fokus kana tugas anu langkung penting sapertos eusi wéb sareng manajemén pangguna.
Saatos parantos milih rencana anu saé, kéngingkeun mésér via gerbang pembayaran anu aman sareng aman. Sakali anjeun pernah mésér, anjeun tiasa gampil ngahijikeun halaman wéb anjeun sareng jasa kami sareng mastikeun halaman wéb anjeun. Upami anjeun ngadangu naon masalah nalika fase pangaturan, palanggan palanggan urang bakal nungtun anjeun sareng ngajawab pitakon anjeun.
Sértipikat SSL / TSL Semalt tiasa masihan anjeun lima hal konci dina lalampahan pamasaran digital anjeun. Maranéhna nyaéta:
  1. Keamanan langkung luhur halaman wéb anjeun
  2. Instan aman héjo instan dina Google Chrome sareng browser wéb sanésna
  3. Perlindungan privasi pikeun pangguna situs wéb anjeun
  4. Instalasi gancang
  5. Volume langkung ageung tina sémah wéb organik ti mesin pencari
Sakumaha anu dicatet ku sababaraha palanggan anu baheula sareng anu tos aya, masang sertipikat SSL tiasa ngabantosan anjeun janten situs wéb swasta anu tiasa dipercaya ku para pangguna.
Entong ngantepkeun palanggan poténsial undur tina situs wéb anjeun nalika ningali simbol 'henteu aman' dina Google Chrome. Bawa aranjeunna nganggo sertipikat SSL Semalt ayeuna. Pencét didieu kanggo mésér hiji ayeuna.



mass gmail